Foredrag med Line Risberg - i Hørsholm

Foredrag med Line Risberg - i Hørsholm

01-02-2011

Natteravnene i Hørsholm inviterer til foredrag med Line Risberg mandag den 7.2 kl. 19.00

Fra invitationen:

Vi har her i Hørsholm engageret Line Risberg til at komme og holde foredrag for unge og forældre nu på mandag den 7. februar. I den anledning vil vi gerne invitere jer og jeres ravne til at komme og høre med. Nogle af jer har måske allerede stiftet bekendtskab med Line, for os her i Hørsholm er det første gang, og vi vil da gerne dele oplevelsen med jer andre. Vi ved godt, det er i sidste øjeblik, men håber dog alligevel at se nogle af jer her i Hørsholm.

Jeg vedlægger lidt info om Line:

Lidt om Line:

"Et stærkt våben imod de dødbringende stoffer" skrev Frederiksborg Amts Avis, efteråret 2000, da jeg startede min foredragsrække. Et foredrag jeg i dag har holdt for mere end 350.000 over hele landet - unge, forældre og selvfølgelig dem, der til dagligt arbejder med de unge.

Jeg fortæller om mine oplevelser under og efter mit ecstasy misbrug, min første oplevelse på stoffer, og de følgende 12 måneder hvor jeg gradvist fik det dårligere. Og det var uden at vide hvorfor, indtil jeg fandt mig selv stående på 16. etage på vej til at tage mit eget liv.

Og så hele historien om hvordan stofmisbruget drastisk forandrede de næste 12 år af mit liv og fortsat vil præge resten af mit liv. For lige så lidt lægerne ved om stoffet ecstasy og det man blander i det, lige så lidt ved de hvilken skader det gør oppe i hjernen og i resten af kroppen. 8 år efter, at jeg var kommet ud af mit misbrug, dukkede nye bivirkninger op. Noget lægerne desværre ikke kunne, og stadigvæk ikke kan forudse.

I kan læse mere om Line Risbjerg på hendes hjemmeside: www.risberg.dk.

Håber vi ses den 7. februar, Hørsholm Hallen, Stadion Alle 11, 2970 Hørsholm kl. 19.00