Natteravnene i Horsens Folkeblad

Natteravnene i Horsens Folkeblad

08-06-2011

Natteravnene i Horsens mangler frivillige. Det har vi nævnt flere gange her på hjemmesiden og på Facebook. Nu har Natteravnene og vores skrantende medlems-situation også været omtalt i Horsens Folkeblad, hvor en stor artikel mandag den 6. juni var på forsiden af avisens 2. sektion.

Allerede få minutter efter avisen var på gaden fik vi den første henvendelser via vores elektroniske tilmelding til prøveture på http://blivnatteravn.dk, og i de sidste 3 dage er der jævnligt tikket nye tilmeldinger ind. Vi håber vi med opfølgning hen over sommeren kan få endnu flere frivillige lokket frem.

Horsens Folkeblad er en del af et større mediehus i det sydøstjyske, som også tæller bl.a. Radio Horsens og ugeavisen Horsens-Posten.

Torsdag den 9. juni klokken 10 er der planlagt et telefoninterview i Radio Horsens med formanden for Natteravnene i Horsens, Betina Nielsen, og Horsens-Posten har også udtrykt interesse for at lave et protræt af Natteravnene når der bliver plads i ugeavisens redaktionelle plan. Nyheden fra Folkebladet er også i forkortet udgave bragt på avisens hjemmeside.

Vi kvitterer med stor tak til Folkebladet og et tilbud til journalist Mette Graugaard, som har skrevet artiklen, om en tur et par timer med os en nat i løbet af sommeren.

Læs hele artiklen i Folkebladet her, og læs artiklen på avisens hjemmeside her.