Vi siger tak for alt i 2011, og på gensyn i 2012

Vi siger tak for alt i 2011, og på gensyn i 2012

24-11-2011

 

Bestyrelsen for
Natteravnene i Skive
ønsker alle, en
Glædelig Jul samt et Godt lykkebringende Nytår. 

   

Så er julekassen fundet frem og støvet af, vi er alle i fuld gang med at pynte op, bage, købe julegaver og skrive julekort, det hele bundet sammen af traditioner og fornyelse, det er tiden på året, hvor vi glæder os til at samles med familie og venner, tiden hvor vi reflekterer over året der er gået og lægger planer for det nye år som kommer.

Meget anderledes er det ikke hos Natteravnene i Skive. Traditionen tro har vi været på gaden fredage og lørdage, med få undtagelser, gennem hele 2011. Lige fra isnende kulde i starten af året, til herlige sommernætter, hvor en fantastisk solopgang næsten kan tage vejret fra én, og nu i de kolde nætter helt frem til og med d.31/12-2011

I løbet af året har vi haft 4 nye med på prøvetur, hvoraf 3 har valgt at fortsætte, det betyder at Natteravnene i Skive i dag mønstre 43 frivillige.

1. lørdag i september er i Natteravnenes regi ”lokal Natteravne Dag”, dagen bruges til at promovere vores forening og igen i år blev det markeret med et motorcykel optog gennem byen – et flot syn med 24 lokale motorcyklister i gule Natteravnejakker, der efterfølgende tog opstilling på Rådhustorvet.

Fornyelserne i år bestod i at vi ikke deltog i Skive Festival med ligeså aktivt som tidligere. Derudover har vi holdt flyttedag, da frivillighedsbutikken i Thinggade blev flyttet ud i Sundhedshuset på Sygehuset. Det syntes vi var for langt væk, når vi skal ud om natten, så der blev gjort et godt stykke benarbejde, og det betyder at vi i dag holder til i nogle rigtig fine lokaler i ”den blå viol”.

Planerne for 2012 har været i gang det sidste års tid, det er nemlig lykkedes os at få Nordisk Natteravne Dag til Skive, hvor vi forventer at få besøg af op mod 250 Natteravne fra hele landet d.8 september. Det er en god dag, hvor man viser byen frem og finder aktiviteter med en bred interesse, men samtidig er det også en udfordring at få økonomien og øvrige ressourcer til at hænge sammen, så vi håber på stor opbakning fra de erhvervsdrivende i Skive, lokale fonde og loger, samt Skive Kommune mf.l.
Men det vil helt sikkert vrimle med gule ravne i byens gader, og der er allerede nu skrevet kontrakt med flere for underholdning på torvet mm.

Tilslut vil vi gerne takke alle sponsorer og samarbejdspartnere for godt samarbejde i året der er gået, og vi vil gerne ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

De kærligste Julehilsner

Natteravnene i Skive