Det regionale samarbejde fik Natteravnenes indsats

Det regionale samarbejde fik Natteravnenes indsats

19-07-2010

Med Lokale Natteravne (Mandag til fredag) støttet af Næstved og Fakse afdelingerne; samt et sammensat Næstved-Fakse hold lørdag - kan Natteravnenes indsats i den forgangne Vordingborg festuge 2010 kun betegnes som tilfredsstillende!

Onsdag samt til og med lørdag var Natteravnenes indsats kendetegnet ved, at der var flere hold på vandring bestående af 5-6 ravne! Helt igennem tilfredsstillende!

Det er overordentligt positivt, at de lokale afdelinger i Næstved og Fakse støtter os! På den måde, kan vi komme mere rundt og være flere steder på en gang! Det øger trygheden og muligheden for at give en hjælpende hånd!

Generelt var årets festuge en fredelig affære! Med god og behagelig stemning!

Årets festuge bød på enkelte samtaler med unge, som ønskede et godt råd, samt et par tilfælde, hvor unge mennesker var kommet til skade, og havde behov for førstehjælp! 

Erfaringerne som natteravnene gjorde - og som opmærksomheden fremadrettet bør fokuseres imod er "pige-grupperinger", hvor en del tumult og slagsmål blev observeret!

Ligeledes er mængden af alkohol eksaleret fra enkelte øl og drinks til nu hele flasker af ren alkohol! Underligt, at så megen alkohol er nødvendig for at hygge sig sammen!

Natteravnene er klar til den nødvendige indsats i festugen 2011!

Tak til Næstved og Fakse afdelingerne for støtten!

Tak til Festugen 2010´s unge, for en forholdsvis rolig afvikling af årets festuge!

På Natteravnene i Vordingborgs vegne

Jesper B. Nielsen

Formand/Turplanlægger

(Nedenfor: Natteravne fra Vordingborg og Næstved på vandring i "gryden" - Vordingborg festuge 2010)