Det går rigtig godt hos Natteravnene i Viborg...

Det går rigtig godt hos Natteravnene i Viborg...

21-06-2013

Det går rigtig godt i Viborg. Vi er netop ved at "indkøre" 5-6 nye Natteravne, så det er rigtig dejligt...jo flere vi er, jo oftere kan vi jo være på gaden.

Maj - og særligt - juni måned, er travle måneder her i byen. Vi har netop haft (2 gange) Open by Night, hvor vi deltog med en (hverve-)stand i gågaden samt vandrende Natteravne, både aften og nat.


Fra Open by Night 2013

I dag (fredag) starter vores årlige Hærvejsfestival, som i år er udvidet til at vare 10 dage (mod normalt 3 dage). Så vi er pt i gang med den sidste planlægning af de mange - og forhåbentlig næsten daglige - vandringer under Hærvejsfestivalen.Fra Open by Night 2013

Som noget helt nyt, introducerer vi i år også cyklende Natteravnene under festivalen.... som et forsøg. Vi har fået mulighed for at låne 3 Natteravne-cykler - og vi vil, i forbindelse med festivalen, lave nogle cykelhold - således, at Ravnene kan komme længere omkring på vandringerne. Bliver det en succes...både for Ravnene og de unge (og andre) i byen... vil vi arbejde på at skaffe vores egne cykler.

Læs mere om de cyklende Natteravne her

Derudover er vi ved at lægge sidste hånd på vores eget sociale, og tilbagevendende, Natteravne-Hærvejsarrangement, hvor interesserede Viborg-Ravne (typisk 10-12 personer) sammen går en 20 kms hærvejsvandring, lørdag, den 29. juni. Andre Ravne sørger for at forplejning og bemanding af stande osv. Vi starter med fælles morgenmad og afslutter med eftermiddagskaffe i målområdet.

Vi har ligeledes et par små "rastepladser"/stande undervejs på ruten, hvor de vandrende Ravne får mad og drikke - og hvor andre interesserede kan høre lidt om Natteravnenes virke.

Det er 3. år vi laver arrangementet, som altid forløber supergodt. Vi slår to fluer med et smæk - idet vi kan være sammen socialt, på en lidt anden måde end normalt - og samtidig er vi både tilstede og til rådighed for de mange, mange børn og unge (og voksne) mennesker, som også går 20/40 kms Hærvejsvandringen..

Så alt i alt...så har vi en dejlig masse at se til.

Skulle DU have lyst til at blive en del af Natteravne i Viborg, så ta' endelig kontakt på mail viborg@natteravnene.dk

Vh Pernille, Formand for Natteravnene i Viborg.


Fra Open by Night 2013