Hjælp Natteravnene, og luft din Motorcykel d. 3/9

Hjælp Natteravnene, og luft din Motorcykel d. 3/9

15-08-2011

Har du en motorcykel, og kunne du tænke dig at støtte Natteravnene i Skive, blot ved at bruge et par timer Lørdag d.3/9Natteravnene

I Skive vil igen i år gerne have lov at invitere alle motorcykelentusiater til en tur rundt i skive d.3/9, samt en hyggelig formiddag på Rådhustorvet.


Program:9.15 Mødes alle på p-pladsen foran lystbådhavnen, hvor Natteravnene vil være med gratis kaffe og rundstykker til alle.10.00 Kører motorcyklerne fra havnen alle med Natteravnejakker på, ad en fastlagt rute gennem byen, til slut trilles langsomt op gennem gågaden fra Arbejdernes landsbank til Rådhustorvet, hvor de udstilles indtil kl.13 eller efter aftale, man vælger selv om man vil køre en tur evt med nogen tilskuere.Natteravnene vil være her til at infomere om alt vedr Natteravnene, så i skal kun koncentrere jer om motorcyklerne, og vise dem frem for de forbipasserende denne dag.Natteravnene har på torvet gratis kaffe, sodavand og kage til alle Cykellister og Natteravne.
Vi håber at der nogen der denne dag vil hjælpe os til at skabe blikfang i Skive, og at vi forhåbentlig kan få noget pr på denne måde, på denne torvedag, og denne dag hvor Natteravnene i det meste af landet er på gaden for at skabe pr omkring vores frivillige foreninger i over 250 byer.
Natteravnene er der som pr, og vil med tilladelse fra ordensmagten, have en indsamlingskasse fastsat på vognen, lige som der kan erhverves sig et armbånd mod en donation.
Yderligere spørgsmål, og tilmelding til undertegnedeTilmelding er vigtigt hvis vi af en eller anden årsag skulle være nødtil at aflyse eller ændre på noget i programmet.


Venlig hilsen
 
Keld Kristensen                 
Formand for Natteravnene i Skive
 
Mail:  keldevald@hotmail.com          Tlf:  21953938