Ny bestyrelsen

Ny bestyrelsen

13-03-2013

Onsdag den 13. marts 2013 afholdte Natteravnene i Stenløse deres årlige generalforsamling.

Generalforsamlingen blev igen i år afholdt hos Beredskabsstyrelsen i Egedal, Karmstensvej 1 i Ølstykke, der havde været så flinke at stille deres lokaler til rådighed for Natteravnene.

I forbindelse med generalforsamlingen blev en del af den tidligere bestyrelse udskiftet, da to tidligere medlemmer ikke modtog genvalg.

Den nye bestyrelse for Natteravnene i Stenløse ser efter generalforsamlingen således ud:

Formand: Mariann Borregaard
Bestyrelsesmedlem: Jan P. Olsen
Bestyrelsesmedlem: Jette Frederichsen
Bestyrelsesmedlem: Martin Wulff Fischer
Bestyrelsesmedlem: Thomas Ravn
Suppleant: René Madsen

 

"Med de nye medlemmer i bestyrelsen ser vi frem til at kaste os over de forestående aktiviteter. Men først og fremmest vil vi starte med at udbrede kendskabet til Natteravnene og det vi står for i lokalområdet og håber, det vil medføre en endnu større goodwill fra de erhvervsdrivende i Egedal.

Da vi på ingen måde modtager nogen form for kommunal støtte, skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi er 100% afhængige af den økonomiske støtte, vi kan få fra de erhvervsdrivende og forskellige fonde. Kun med hjælp fra lokalområdet vil det være muligt at opretholde de aktiviteter, vi så gerne vil tilbyde de unge i Egedal, hvor vores hovedfokus selvfølgelig er at skabe tryghed i nattelivet, så alle har muligheden for at gå i byen og komme sikkert hjem igen.

Alt vort arbejde er baseret på frivillige kræfter. Men vi har nogle små driftsomkostninger, som vi forsøger at.skaffe midler til og her håber vi på erhvervslivets hjælp." udtaler René Madsen fra Natteravnene i Stenløse.

Medfølgende billede viser Natteravnene i Stenløses nye bestyrelse: Fra venstre mod højre er det Thomas Ravn, René Madsen, Jette Frederichsen , Martin Wulff Fischer, Mariann Borregaard og Jan P. Olsen

 

For yderligere information vedrørende Natteravnene i Stenløse, henvises til formand for Natteravnene i Stenløse, Mariann Borregaard, Tlf. 48 19 54 19 / 21 14 77 80