Hjælp Natteravnene med støtte via CBB talegaven...

Hjælp Natteravnene med støtte via CBB talegaven...

07-06-2012

Du kan nu være med til at støtte Natteravnene ved at give din stemme til os...

Læs også mere her

Hvert år giver CBB hundredetusinder af kroner til velgørenhed. Vores kunder kan nemlig vælge, at vi skal donere en del af deres telefonregning til at støtte foreninger og gode projekter. Jo mere de taler, jo mere betaler vi. Derfor kalder vi det CBB Talegaven. I år giver vi 300.000 kr. til en ud af seks velgørende organisationer.

Hvem skal have CBB Talegaven...?
På Facebook stemmer vores kunder om, hvem der skal have pengene.

Du kan give din stemme her

Og vi håber selvfølgelig på, at netop DU vil give din stemme til fordel for Natteravnene, samt sprede budskabet til alle dine venner på Facebook, så vi kan få rigtig mange stemmer ind. På forhånd tak!!

CBB spæder yderligere 10 kroner pr. ny kunde i juni til Talegaven.
Af de ekstra penge får organisationen på 2. pladsen 2/3 og organisationen på 1. pladsen 1/3.

 


Hos CBB synes vi, at det er godt og vigtigt at tale sammen. Det er nok ikke overraskende for et teleselskab, men vi sætter handling bag ordene ved fx at tilbyde nogle af landets billigste talepakker, ved at sætte gang i snakken med vores reklamer og ved at støtte projekter, som på den ene eller anden måde bruger kommunikation til at forbedre menneskers livsvilkår.

Vi er en del af Telenor i Danmark og har omkring 400.000 kunder, som nyder godt af billig tale, mobiler på afdrag og landets måske bedste netværk.