Albertslund modtager donation...

Albertslund modtager donation...

11-11-2012

For ca 6 mdr siden blev Albertslund Natteravne ringet op af en søster fra Lathyrus Søstrene. Disse søstre er en undergruppe af Odd Fellow Logen i Glostrup. De havde i søsterlogen ovevejet, at donere et beløb til Albertslund Natteravne. Det var vigtigt for dem, at en donation skulle bruges direkte til de frivillige, og ikke til brochurer og lign. Det blev til en god snak om Natteravnenes arbejde, og hvad en donation kunne bruges til.

 
Det hele endte med, at næstformanden og formanden blev inviteret til donationoverrækkelse og en let middag i Odd Fellow Bygningen i Glostrup, og det var en interessant og højtidelig oplevelse, at komme ind i "de hellige gemakker" i en loge.

Natteravnene modtog en check på kr. 3000,- og holdt en lille takketale for alle søstrene. Det var ikke muligt, at tage billeder ved selve overrækkelsen, men et billede blev det alligevel til...
 
 
Pengene bliver brugt til at forhandle med Julemanden, så de frivillige i Albertslund kan få en lille julegave.
 
Det er med stor taknemmelighed, at modtage denne donation. Det varmer virkelig, at der er nogle, der tænker på de frivillige, der går ude i al salgs vejr.